• darkblurbg
    Bruggendael is partner van beleggingspanden-financiering.nl

Gepubliceerd op 8 december 2022 door Bruggendael.

Vanaf heden is Bruggendael een trotse partner van Beleggingspanden-financiering.nl. Deze samenwerking opent voor ons nieuwe deuren. Dit stelt ons bijvoorbeeld in staat om nóg sneller uw financiering rond te krijgen. Ook het financieren van vastgoedtransformatie zal hierdoor sneller gefaciliteerd worden.

Vrijblijvend overleggen met een professional? Bel dan met +31 (0) 33 200 30 30 of laat hier uw gegevens achter en dan bellen wij u terug!

Beleggingspanden-financiering.nl kan zeer snel schakelen, omdat zij samenwerken met vermogende Nederlandse families. Deze families dienen in dit geval als ‘de bank’, maar beslissen heel erg snel. Lange processen zoals bij een reguliere bank zijn er niet. Deze mogelijkheid is goed toe te passen op het moment dat u zeer snel dient te schakelen. Uiteraard wordt er wel goed gekeken naar een aantoonbaar trackrecord, ervaring, vermogen en betaalbaarheid, maar er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie zou denken. 

Daarnaast heeft Beleggingspanden-financiering.nl jarenlange ervaring in vastgoedtransformatie. Daarom zijn zij in staat om betrouwbare voorspellingen te maken in deze projecten en bieden zij een veilige manier om in deze markt te investeren.

Vrijblijvend overleg met een professional?

 

Laat hier uw gegevens achter en dan bellen wij u terug! Óf bel direct met +31 (0) 33 200 30 30.