• darkblurbg
    Zakelijke financieringen voor vastgoed
    hoe gaat Bruggendael te werk?

Zakelijke vastgoedfinanciering

Bruggendael heeft zich gespecialiseerd in kortlopende zakelijke financieringen met betrekking tot vastgoed. Zo kunt u bij ons erg snel zekerheid verkrijgen over een aanvraag. Doorgaans al binnen 1 week. 

Vaak kunt u na een akkoord binnen 2 weken passeren bij de notaris.

Werkwijze 

Wij verstrekken hypotheken op zakelijk vastgoed, wat inhoudt dat het een ontwikkeling, een belegging of een pand voor eigen gebruik dient te zijn.

Onze financiers kijken veelal uitsluitend naar het project of het pand en minder naar de overige stukken. Hierdoor zijn wij in staat om extreem snel te schakelen.

Daarnaast willen onze financiers verder gaan dan de huidige aanbieders in de markt. Wij kijken met name naar het project en naar de zekerheden en betaalbaarheid. Een loan to value van 90% op de aankoop of waarde is mogelijk en daarnaast kunt u zelfs 100% bouwdepot verkrijgen voor uw verbouwing of renovatie.

Rentes

De rentes van de bridge financieringen van Bruggendael zijn marktconform en bedragen, afhankelijk van het moment en de zekerheden, tussen de 7% en de 8,5% op jaarbasis. Daarnaast wordt vaak een afsluit commissie vanuit de financier gevraagd. 

De rentes zijn hoger dan normale vastgoedfinancieringen, maar u krijgt daar ook veel voor terug. Met name snelheid, maar ook een zeer hoge loan to value.

Hierdoor kunt u meerdere projecten oppakken en dus een hoger rendement op uw eigen werkkapitaal of vermogen maken.

Echter, wij verzorgen ook normale buy to let financieringen tegen veel lagere rentes. Grote portfolio's kunnen wij vaak in het buitenland tegen zeer scherpe rentes onderbrengen. Denkt u dan wel aan hypotheek bedragen vanaf circa 15 mln euro. 

Op een lager niveau vanaf circa 250k kunnen wij vaak ook goedkoper financieren maar dan duurt een aanvraag wel iets langer. Vaak kunnen wij binnen 1 maand een dossier compleet maken en onderbrengen.

Persoonlijk contact en vertrouwen is belangrijk

Wij begrijpen hoe belangrijk persoonlijk contact is als u een zakelijke financiering aan wilt vragen.
Wilt u met ons overleggen over een aanvraag? Vraag dan een terugbelverzoek aan.

Onze financiers zijn uitsluitend vermogende families

U kunt bij ons
lenen vanaf 100.000 euro tot circa 10 miljoen euro

Wij financieren in heel Nederland